Lever een bijdrage aan de verduurzaming van scholen

Als onderdeel van het project ‘Energietransitie’ hebben kinderen van 19 lokale basisscholen in Harderwijk en Hierden de afgelopen 2 maanden met veel enthousiasme gewerkt aan duurzame energieprojecten. Ze zijn op een speelse manier uitgedaagd hoe ze anders kunnen omgaan met fossiele brandstoffen. Per school wordt het leukste werkstuk ingediend bij de Harderwijkse Uitdaging, die alle inzendingen omzet naar aansprekende kavels voor de Veiling Energietransitie Basisonderwijs Harderwijk-Hierden.

De Harderwijkse bedrijven Allinq en MPeople nodigen je van harte uit om een bod te komen doen op deze bijzondere kavels tijdens de veiling. Telecombedrijf Allinq zorgt als gastheer voor de locatie en de catering, HR-dienstverlener MPeople haakt lokale ondernemers aan en eigenaar Maarten van Panhuis neemt de rol van veilingmeester op zich.

De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de deelnemende scholen, die dit geld goed kunnen gebruiken om te investeren in duurzame materialen, zonnepanelen, luchtverversers en andere mogelijkheden om hun energieverbruik te verlagen.

De veilingavond belooft een geweldige netwerkavond te worden, met bijzondere sprekers en een energiemarkt.

Datum: 12 april 2022
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk

  Programma en aanmelden

  19.00 uur – energiemarkt
  19.30 uur – officiële opening: Wim Beukers, CEO Allinq i.s.m. kinderburgemeester Lana al-Hussein
  19.40 uur – stichting Kinderen voor Duurzaamheid: voorzitter Martijn Mast
  19.50 uur – veilingmeester Maarten van Panhuis, eigenaar MPeople 
  20.00 uur – start veiling deel I: kavels 1 t/m 5
  20.20 uur  Edo Kweldam (managing director CAI) en Arjan Spierings (information security manager KPN) overhandigen cheques t.b.v. basisscholen Harderwijk aan kinderwethouder Veerle ter Beek
  20.30 uur – veiling deel II: kavels 5 t/m 10
  20.50 uur  Erwin Bruinink, voorzitter Bedrijvenkring Harderwijk
  21.00 uur – veiling deel III: kavels 10 t/m 15
  21.20 uur – einde veiling 
  21.25 uur  Joost Fraanje, voorzitter Harderwijkse Uitdaging: bekendmaking deelnemende school aan de Veluwse Innovatieprijs
  21.30 uur – presentatie eindresultaat
  22.00 uur – afsluiting, energiemarkt + borrel

  Meld je hier aan voor de veiling op dinsdag 12 april. Het ondersteunen van dit project geeft je de mogelijkheid om van concrete betekenis te zijn voor de toekomst van onze (klein)kinderen. Graag tot ziens op dinsdag 12 april!